Utazó Planetárium
  kezdőlap bemutatkozó referenciák árak műsorok planetáriumról kapcsolat
Árak

Milyen bemutatócsomagot kínálunk?

Előadásaink segítségével bárki megismerheti a minket körülvevő világot, a Naprendszerünket, a távoli csillagok világát, vagy akár az ismert Univerzum határait!

Az UtazóPlanetárium fél- és egész napos bemutatókat is tart megrendelés esetén az ország bármely pontján akár kész műsorral, akár egyedi kéréseket is figyelembevevő műsorral.

  • Bemutatócsomagjainkat ajánljuk mind oktatási intézmények, művelődési házak, mind önkormányzatok részére, de akár rendezvényekre is!
  • Egész napos program esetén 10-12 egymást követő előadást tudunk tartani, bemutatónként 20-25 fővel.
  • Egész napos redezvény esetén akár 200-300 fő is megtekintheti a bemutatókat.
  • Előre elkészített műsoraink kb. 30-35 percesek, mivel tapasztalataink szerint a hallgatóság teljes figyelemmel ilyen hosszúságú műsorokat tud végigülni, de egyedi kérésre az előadások hosszát tudjuk mind rövidíteni, mind hosszabítani.
  • Egy megrendelés keretei között biztosítjuk a kupola és egyébb berendezések helyszínre szállítását, egyedi vagy előre elkészített műsorunk előadását akár több korosztály számára különböző témákkal.

Miként és mennyiért rendelhető meg a bemutatócsomag?

Bemutatóinkat egyedi kéréseket is figyelembevéve, a megrendelés alapján egyeztetett időpontban tartjuk a célközönség korosztályának megfelelő műsorral.

Minden érdeklődő számára személyre szabott ajanlatot készítünk, ahol figyelembe vesszük az igényelt műsor jellegét, a létszámot, illetve az időtartamot.

Kedvezmények

Mivel az UtazóPlanetárium csapata hivatásának tekinti az ismeretterjesztést és az oktatást, ezért árainkból oktatási intézmények, művelődési házak vagy nagy létszámú csoportok számára oktatási kedvezményt is biztosítunk! Emellett pályázati támogatások igényléséhez a szakmai tartalom elkészítésében is szívesen közreműködünk.

Az utazó planetárium mindenki számára elhozza a modern kor által elérhető látványos ismeretterjesztés élményét!
Minden jog fenntartva
© Utazó Planetárium Kft, 2012-2015
Web: Forgács-Dajka Emese